Returnering & Ombytning

Varer købt fra Jou.dk eller jouquilts.com webshop kan returneres inden 14 dage efter modtagelse. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som de var ved modtagelse. Retur og ombytning sker på egen risiko og for egen regning.

Hvis du ønsker at returnere din bestilling, bedes du kontakte os via e-mail med grunden til returnering. Kontakt os på hello@jou.dk, inden du sender varen tilbage, og vi vil give dig anvisninger for returnering. Bemærk venligst at udgiften for returforsendelsen betales af dig.

Når vi har modtaget og godkendt varen, overfører vi købsbeløbet til din konto inden for 14 dage. Husk at beholde din postkvittering som dokumentation for, at varerne er blevet sendt.

Varen sendes til:

JOU QUILTS

Bjerrevej 46

8700 Horsens

Reklamationsret

JOU QUILTS handler i overensstemmelse med de retningslinjer og love, der er opstillet af Danmarks Forbrugerstyrelse. Evt. reklamationer kan ske i overensstemmelse med de regler, der er fastsat om varehandel. Det betyder, at du kan klage over mangler og fejl på produktet, som har fundet sted inden for 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke for defekter, skader eller slidtage som er direkte følge af fejlhåndtering, manglende vedligeholdelse eller almindelig slitage på produktet. I forbindelse med mangler eller manglende levering af varer bedes du kontakte JOU QUILTS på hello@jou.dk.

Hvis din klage er berettiget, vil du få refunderet dine fragtomkostninger. Hvis du returnerer en vare, bedes du informere os om problemet så detaljeret som muligt. Sørg for, at varen sendes sikkert og forsvarligt, og sørg for at få en kvittering for forsendelsen, så vi kan refundere beløbet.